fbpx

Uw event of feest

Maak het onvergetelijk!

Bedrijfscatering en -events

Catering

Bedrijfsevenementen

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of een jubileum te vieren? Caterique kan dit feest van A tot Z voor u verzorgen. Onze creatieve mensen weten als geen ander hoe zij uw evenement moeten voorzien van een sfeervolle aankleding en een mooie presentatie. En kiest u voor ons heerlijke eten, dan is uw feest helemaal geslaagd. Uw gasten hoeven alleen nog maar te genieten! Wilt u uw overwerkende werknemers niet (weer) een ongezonde maaltijd voorzetten: elke dag koken wij een gezond menu, zodat uw werknemers op de werkvloer kunnen "dineren". Bij onze opdrachtgevers staan we bekend om onze flexibiliteit, klantvriendelijkheid en originaliteit.

Meer informatie

Catering

Speciale gelegenheden

Een onvergetelijk feest dàt moet uw huwelijksdag zijn! En daar kunnen wij voor zorgen. Stelt u zich eens voor: mooi gedekte tafels op een door u uitgekozen locatie. Caterique doet de rest. Van een trendy voorgerecht tot een heerlijk nagerecht en van luxe hapjes tot een uitgebreid drankenbuffet. U proeft en beleeft onze "Wereld vol Smaak"! Een geslaagd feest kan natuurlijk ook thuis worden gevierd. Caterique heeft een energiek team dat graag met u meedenkt. Laat u verleiden tot onze wereldse buffetten of befaamde walking dinners!

Meer informatie
Speciale gelegenheden

Sociale evenementen

Catering

Sociale evenementen

Wilt u uw gasten in uw eigen thuisomgeving eens extra verwennen met heerlijk eten? En wilt u daarvoor zelf niet uren in de keuken staan? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor elk budget serveren wij uw gasten hapjes, een buffet of een barbecue. Bij ons is het eten altijd huisgemaakt met uitstekende ingrediënten. U en uw gasten hoeven alleen nog maar te genieten! Caterique is gespecialiseerd in barbecuen! Wij houden van puur en goed eten. Dus op onze bbq ligt vlees dat wij zelf kruiden: niets is lekkerder dan een smakelijk stuk vlees of vis van onze grill.

Meer informatie

Koken met passie

Onze passie proef je!

Onze passie proef je!

Ook voor uw event

Wereld vol smaak!

Voor elk event gepaste catering.

Onze getalenteerde keukenbrigade verrast u met hun culinaire keukenkunsten! Als geen ander verstaan zij het vak van kok en laten u en uw gasten "Genieten" met een hoofdletter "G".

Wat mogen wij voor u koken?

Foodsuggesties

Neem een kijkje in ons inspiratieboek

Neem een kijkje in ons inspiratieboek
Inspiratieboek