fbpx

Catering

Bedrijfscatering en -events

Uw event

Maak het onvergetelijk!

Maak het onvergetelijk!

Caterique maakt elk bedrijfsfeest onvergetelijk. Wij verzorgen het tot in de puntjes. Ook het personeel kunnen wij voor u regelen.

Veel bedrijven weten onze catering enorm te waarderen. Zowel onze lunches als luxe walking dinners. Niet alleen om het niveau van al onze catering, maar ook vooral om de gastvrijheid en betrokkenheid van onze mensen.

De complete styling van uw (thema)event kunnen wij ook verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op!

contact

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeest of een jubileum te vieren? Caterique kan dit feest van A tot Z voor u verzorgen. Onze creatieve mensen weten als geen ander hoe zij uw evenement moeten voorzien van een sfeervolle aankleding en een mooie presentatie. En kiest u voor ons heerlijke eten, dan is uw feest helemaal geslaagd. Uw gasten hoeven alleen nog maar te genieten! Wilt u uw overwerkende werknemers niet (weer) een ongezonde maaltijd voorzetten: elke dag koken wij een gezond menu, zodat uw werknemers op de werkvloer kunnen "dineren". Bij onze opdrachtgevers staan we bekend om onze flexibiliteit, klantvriendelijkheid en originaliteit.

Maak uw bedrijfsevent compleet

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat kunnen wij voor u betekenen?
IMG_9463-001

Eten & drinken

Uitstekende keuken

Eten is het hart van elk event! Wij maken uw dag, op culinaire gebied, speciaal door alleen de beste ingredi├źnten te kiezen. Daar maken ons koks heerlijke gerechten van. U kunt kiezen uit buffetten, hapjes of gerechten die in ons inspiratieboek staan. Of wij verzorgen, in overleg met u, catering op maat. Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is GENIETEN!

Maak een afspraak

Sfeer

Styling & presentatie

Ons team probeert uw visie op uw event om te "toveren" in de werkelijkheid! Bloemen, belichting en styling zullen bijdrage tot een prettige sfeer waardoor uw gasten het event niet snel zullen vergeten. Heeft u nog vragen, stel ze ons gerust. Of bel ons op: 030 - 292 64 27.

Maak een afspraak
IMG_8513-001
IMG_8484-005

Op locatie

Personeel

Ons professionele team kan worden ingezet bij catering op locatie. Zij zijn gastvrij en betrokken en zorgen dat alles in de puntjes verloopt op uw event. Heeft u vragen, stel ze ons gerust: 030 - 292 64 27.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Contactformulier

Contactformulier