Over Caterique

Beleef onze wereld vol smaak!

IMG_8481-002

Ons verhaal

Gastronomie op maat

Welkom in de gastvrije wereld van Caterique: het cateringbedrijf voor uw culinaire wensen! Al meer dan 28 jaar verzorgen wij met veel plezier, liefde en vakmanschap de catering voor bedrijven en particulieren. Het bijzondere aan ons bedrijf is dat wij "gastronomie op maat" leveren en dat u met al uw wensen en vragen op het gebied van eten, drinken en events bij ons terecht kunt.

Uw event moet onvergetelijk worden; een herinnering voor het leven. Dat kan alleen door persoonlijk en goed contact met onze klant te onderhouden. Dat vinden wij erg belangrijk. Samen met u proberen wij een ambiance te creëren die past bij uw wensen. Als geen ander weten wij een sfeer neer te zetten, waarin de mensen de smaak van onze (h)eerlijk eten kunnen beleven en waarderen.

Speciale dieetwensen zijn voor team Caterique geen probleem. Wij zijn erg ervaren in het bereiden hiervan en zorgen elke keer weer voor een creatieve oplossing, waardoor ook deze gasten heerlijk kunnen genieten. 

De mensen van Caterique hebben een grote passie voor koken. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken, de beste leveranciers en de heerlijkste seizoensgebonden producten.

Wat koken wij voor u vandaag?


Proef

(H)eerlijk eten

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een bijzondere belevenis. Wij garanderen een weldaad aan smaken en dat zorgt ervoor dat u van begin tot eind kunt genieten. Onze keuken is van vele markten thuis en het eten wordt àltijd met verse producten, kruiden en aandacht bereid. Er wordt met zorg gekookt, dat proeft u meteen!

20181213_092450

Altijd vers

Kwaliteit is voor ons belangrijk

Kwaliteit is voor ons belangrijk
IMG_8449-001

Onze werkwijze

Eigen receptuur

Hier bij Caterique werken we elke dag met de mooiste ingrediënten. Deze ingrediënten worden uitgezocht op versheid en smaak, zodat wij onze kwaliteit altijd kunnen blijven waarborgen. Wilt u graag dat wij met biologische producten koken, ook dat is mogelijk bij ons.

We vinden het een uitdaging om met seizoensgebonden producten te werken. Al het eten wordt door ons enthousiaste keukenteam in onze eigen professionele keuken bereid. Wij zijn een flexibele cateraar die inspeelt op de individuele wensen van onze klanten.

Onze eten wordt bereid volgens onze eigen receptuur. Van onze pompoensoep tot onze zalmsalade en van onze bekende kipsatéh tot onze kruidige marinades. Wij onderscheiden ons daarmee van andere cateraars.   

Onze catering kan worden ingezet voor:

 • bedrijfsevents: bedrijfsfeest, jubileum, vergadering
 • bedrijfscatering: lunch, luxe hapjes, walking-dinners, overwerk
 • speciale gelegenheden: bruiloft, kraamfeest, verjaardag
 • sociale evenementen: familiefeest, straatfeest, tuinfeest of zomaar...

Voor elk event

Catering op maat

Onze professionele en goed geoutilleerde keuken is gehuisvest in Utrecht. Wij leveren kwaliteitscatering aan bedrijven, scholen èn particulieren. Voor elk event, groot of klein, kunnen wij ingezet worden. Gaat het om hapjes voor een verjaardagsfeest of een compleet 4-gangen diner voor een bedrijfsfeest: elk event krijgt de aandacht die het verdient.

Voor vragen over onze catering, stuur ons het contactformulier of bel ons op tefoonnummer: 030 - 292 64 27.

20181213_100029

Ons waardevolle team

Enthousiast en creatief

Enthousiast en creatief
John Dalderop

John Dalderop

Directeur

John Dalderop, aangenaam! Al meer dan 27 jaar werk ik aan een droom: een mooi cateringbedrijf opbouwen waar mensen verrast worden door het (h)eerlijke eten dat wij bereiden. Het is méér dan alleen een passie voor mij; ik bèn en adem Caterique. Smaken moeten goed zijn, de sfeer moet kloppen en u, als gast, kan met al uw vragen bij mij terecht. Met mijn fantastische team, sta ik voor u klaar om uw event onvergetelijk te maken!

Vanessa Ester

Vanessa Ester

Team Caterique

Vanessa Ester, aangenaam! Mijn werkzaamheden bij Caterique zijn heel divers. Ik regel het secretariaat en mijn interesse ligt bij communicatie, fotograferen en decoreren. Ik ben creatief en ik ga graag op zoek naar mooie materialen voor de catering. Daarnaast schrijf ik teksten en maak ik foto's voor de website. De inzet van ons hele team is hoog om de culinaire kwaliteit van Caterique te waarborgen. Daar ben ik trots op.

Consolata Varrica

Consolata Varrica

Team Caterique

Consolata Varrica, aangenaam! Ik werk als algemeen cateringmedewerker bij Caterique en ik heb het erg naar mijn zin. Ik zorg ervoor dat onze cateringmaterialen tip top in orde zijn en ik help mee met de voorbereidingen in de keuken.

Rick Kramer

Rick Kramer

Team Caterique

Rick Kramer: aangenaam! Al ruim 19 jaar doe ik de financiële administratie bij Caterique. Daarnaast heb ik een adviserende rol bij het ontwikkelen van nieuwe concepten op het gebied van o.a. automatisering. .

Vacatures

Kom ons team versterken!

Kom ons team versterken!

Wij hebben de volgende vacatures:

Enthousiaste

Chef-kok

Chef-kok

Weet jij hoe je de sterren van de hemel kookt en gebruik je hiervoor niet alleen de beste ingrediënten, je oneindige enthousiasme en creativiteit, maar vooral ook je eigen passie en liefde voor het vak? Maak dan onze keukenbrigade compleet!

Vacature omschrijving

Caterique is hèt cateringbedrijf voor het uit laten komen van culinaire wensen. De laatste jaren maken wij een enorme groei door. De chef-kok die wij zoeken, helpt ons in deze drukke tijden om de juiste culinaire koers te varen en vindt het een uitdaging om de handen uit de mouwen te steken en om het heerlijkste eten op tafel te zetten. Je moet flexibel en stressbestendig zijn en je staat open voor nieuwe uitdagingen. Daarnaast dien je goed zelfstandig te kunnen werken en geef je prettig leiding aan een onze keukenbrigade.

Je bent creatief in het bedenken van originele recepten en menu's en weet die ook binnen de gestelde kaders te bereiden. Verder heb je een strakke en schone werkwijze.

Wij verzorgen onze eigen events van "A tot Z", maar leveren ook aan grote landelijke cateraars.

Functie-eisen

- ruime ervaring als chefkok in een horecakeuken is een vereiste

- fulltime

- je werkt netjes, zelfstandig en hygiënisch

- je kunt goed anticiperen en coördineren

- je houdt je hoofd koel tijdens piekbelasting

- prettig leidinggeven

- ook avonduren en wisselend in het weekend

- geen '9 tot 5'-mentaliteit

- in bezit van een rijbewijs


Aanbod

- contract voor bepaalde tijd met zicht op vast

- goed salaris, afhankelijk van ervaring

- reiskostenvergoeding

- enthousiast team

- professionele werkomgeving

- direct aan de slag

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Dalderop, 030 - 292 64 27 of neem een kijkje in onze Wereld vol Smaak!: www.caterique.nl. Of klik hieronder op de Contact-button.


Contact

Zelfstandig werkend

Kok

Kok

Is passie jouw belangrijkste ingrediënt tijdens het koken? En hou je van werken binnen een organisatie waar kwalitatief goed eten en drinken centraal staat, maar ook sfeer, humor en creativiteit hoog op het lijstje staat? Dan zijn we op zoek naar jou als zelfstandig werkend kok!

Vacature omschrijving

In onze professionele keuken wordt al ons eten bereid: o.a. lunches, koude en warme (internationale) buffetten, luxe hapjes, walking dinners, bbq en desserts. Bij het bereiden van het eten kom jij om de hoek kijken. Als zelfstandig werkend kok help je mee met het  uitvoeren van de dagelijkse cateringopdrachten waarin jouw eigen invulling en creativiteit op prijs wordt gesteld. Het eten is niet alleen heel smaakvol, maar het moet er ook representatief uit zien.

 Je houdt zelf ook van lekker eten en je bent een echte teamplayer. Ook vind je leuk om als kok op locatie een event  te draaien en gasten te verwennen met ons heerlijke eten.

Functie-eisen:

- ervaring als kok in de catering

- parttime (minimaal 24-32 uur per week)/fulltime

- je werkt netjes, zelfstandig en hygiënisch

- je bent creatief, een harde werker en kan tegen een beetje stress

- ook avonduren en wisselend in het weekend

- geen '9 tot 5'-mentaliteit

- in bezig van rijbewijs

- je houdt van lekker eten!

Aanbod

- contract voor bepaalde tijd met zicht op vast

- parttime: in overleg flexibel in te delen.

- goed salaris, afhankelijk van ervaring

- reiskostenvergoeding

- een enthousiast team

- direct aan de slag

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Dalderop, 030 - 292 64 27 of neem een kijkje in onze Wereld vol Smaak!: www.caterique.nl. Of klik hieronder op de Contact-button.


Contact

Gastvrije

Allround cateringmedewerker (parttime/fulltime)

Allround cateringmedewerker (parttime/fulltime)

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en je doet er alles aan om onze gasten het naar de zin te maken. Heb je daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het van "A tot Z" goed laten verlopen van een cateringevent ? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken!

Vacature omschrijving

Als allround cateringmedewerker ben je gastvrij en werk je zelfstandig. Je vervult een coördinerende rol tijdens de voorbereiding en de uitvoering van onze events. Je bent werkzaam op onze eigen locatie in Utrecht of je kan worden ingezet op andere locaties.

Je verricht diverse werkzaamheden. Hier vallen o.a. onder: zelf klaarmaken van kleine gerechten, inschenken/uitserveren van dranken, keukenwerkzaamheden, banqueting, spoelkeuken, catering-werkzaamheden, in- en uitladen van materialen uit vracht- of bestelauto, gereed zetten van meubilair, serviesgoed, decoraties e.d.  Na afloop van een event, afbouwen en opruimen van de ruimte(n). De werkzaamheden kunnen ook in het weekend en avonduren voorkomen.

Functie-eisen:

- parttime of fulltime

- ruime ervaring in de catering

- ook avonduren en wisselend in het weekend

- je bent stipt, werkt netjes en hebt een grote betrokkenheid

- je weet in stressvolle situaties het hoofd koel te houden

- geen '9 van 5' mentaliteit

- in bezit van rijbewijs

- je beheerst de Nederlands taal goed

Aanbod

- contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast

- goed salaris, afhankelijk van ervaring

- reiskostenvergoeding

- vaste dagen of flexibel werken: wat jou uitkomt!

- enthousiast team

- direct aan de slag

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Dalderop, 030 - 292 64 27 of neem een kijkje in onze Wereld vol Smaak!: www.caterique.nl. Of klik hieronder op de Contact-button.


Contact

Enthousiaste

Medewerker Spoelkeuken (parttime)

Medewerker Spoelkeuken (parttime)

Een hele belangrijkste functie binnen ons cateringbedrijf, want zonder schone vaat kunnen wij niet aan de slag. Houd jij van blinkend schoon en van je handen uit de mouwen steken? Dan zoeken wij jou!

Vacature omschrijving

Uit onze cateringkeuken komt niet alleen smaakvol eten, maar ook veel vaatwerk: serviesgoed, bestek, glaswerk, pannen, snijplanken, grote gastronorm bakken. Om dit alles blinkend schoon te houden, zijn wij op zoek naar een leuke en hardwerkende medewerker. Natuurlijk helpt één van de nieuwste vaatwassers je met alle werkzaamheden. Na de afwas berg je de schone vaat op en zorg je dat je jouw werkplek netjes achter laat.

Functie-eisen:

- je hebt geen ervaring nodig, wij leren jou hoe het in de spoelkeuken werkt

- je bent minimaal 18 jaar oud

- je bent  ongeveer 16 uur per week beschikbaar

- je werkt netjes, zelfstandig en hygiënisch en je bent niet vies van een beetje vieze vaat

- je woont in de buurt van Utrecht

Aanbod

- contract voor bepaalde tijd, met zicht op vast

- woensdag en vrijdag zijn vaste dagen (ochtend of middag)

- je deelt je uren zelf in

- goed salaris

- een gezellig team

- weekenden en avonden ben je vrij!

- direct aan de slag

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Dalderop, 030 - 292 64 27 of neem een kijkje in onze Wereld vol Smaak!: www.caterique.nl. Of klik hieronder op de Contact-button.


Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Vind of bezoek

Onze locatie

Onze locatie

Utrecht - Lage Weide

 • Caterique Events & Catering
 • Fermiweg 103
 • 3542 CC UTRECHT

ROUTE

 • Wij zijn bereikbaar via:
 • - A2: afslag 7 - Lage Weide
 • - Richting: Atoomweg 63
 • - Wij zijn gehuisvest in bedrijfsverzamelgebouw "Frame Offices"
 • - Let op: navigatie instellen op Plutoniumweg 103

CONTACT

 • telefoon: 030 - 292 64 27
 • mail: info@caterique.nl
 • web: www.caterique.nl

Vragen of wilt u informatie?

Contactformulier